петък, 4 януари 2013 г.

Слънце грее, дъжд вали, Стойчо падна в Симитли

Стойчо Младенов напусна ЦСКА. Дали бе уволнен или сам си тръгна, отказвайки да плати глобата, е спорно. Но решението е правилно - той се издъни твърде много пъти, въпреки че не за всичко вината бе негова. Лятото изгони сума футболисти, пък срещу Мура рева, че нямал играчи. Същите словенци играха мачове в Европа с фланелки назаем - затова големият треньор Стойчо Младенов трябваше и на ходом да ги победи.


Вместо това хвана .ура. По-рано се издъни срещу Симитли, Миньор и Лудогорец, после срещу Локо Сф. Тази година силен мач му е само срещу Левски. Стойчо е добър специалист, но в последно време пренесе фокуса си от тренировките и мачовете към скандалите, трансферите и парите. Това му е грешката.

Младенов и слабите португалци, които води, няма да ми липсват. Така и така отдавна беше свършен и само мислеше как да си вземе неустойката. Изгуби желанието си да работи за отбора, което при всичките неуредици си е нормално. Колко е изтормозен, си личи и от примирените му изказвания пред "Господари на ефира". В ЦСКА вече го няма Стойчо, който тропа по масата. Стойчо е друг - отчаян, обезверен, неустойчив.

Бъдещето на ЦСКА са Любо Пенев или Мето Деянов. Йешич сме го гледали, Радуканов ще бъде изгонен при първия провал и пак ще се завърти старото колело. А дали собствениците трябва да останат, е друг въпрос. На тях май не им се и седи.

Цветан Ламбрев

Няма коментари:

Публикуване на коментар