понеделник, 28 април 2014 г.

Цвети Кирилова: Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни?

Писах напоследък по темата за това как малцинството дискриминира мнозинството в България и е съвсем точно така. Писах как всъщност се защитават малцинствените права, като грубо се погазват тези на мнозинството, а ежедневните публикации и реакции на хората доказват ширещата се несправедливост.

Писах, че за да мрънкаш само за права и свободи, трябва да си наясно със задълженията си. Именно изпълнението на законите да е и за малцинствата, и за мнозинството. Но везните на безхаберието на закона натежават към малките групи и в мига, в който някой види плодящата се слободия, веднага един гърлен глас кресва: "дискриминация, сегрегация, нарушаване на човешки права" Аз питам къде са правата на българския данъкоплатец? Къде са правата срещу беззаконието?

И точно тази пчеличка, българският данъкоплатец, пълнеща държавната каса всекидневно, за да могат да ядат и малцинствата, трябва да се ползва категорично с ясни права. Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни? Какви права търсят хора, които нямат отговорности и задължения? ЗНАЯТ ЛИ МАЛЦИНСТВАТА, ЧЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА С ПРАВАТА? Когато започнат да учат, да пожелаят да се интегрират, да пожелаят да работят, да си плащат консумираното, да се издължават с данъци за инак неангажираното им към държавата съществуване и понесат глоби и наказания за безумията, които вършат, тогава малцинствата ще имат претенции за права равни с тези на мнозинството. Защото точно тази наклонена везна е в услуга на викащите "дискриминация". Няма да се изненадам, ако вече са 2 800 000 всички общо.

Разграден двор и пълен отказ на политиците от всички партии да се справят с тази национална катастрофа. България е превзета от малцинствата с политика, стимулираща развъждането на нецивилизовани практики. Докато едни се къпят във власт и прожектори, други не се подчиняват на никои закони, и никоя институция. Те просто правят, каквото си искат. Всичко това е в резултат на политическо безхаберие и управленска немощ...безсилие. Този проблем ще вземе толкова застрашителни размери, че нищо няма да е в състояние да го потуши. Хората казват: "Добре, де, как да се промени?"

Има изход. Предлагам реализиране на пилотен проект - населяване на обезлюдени села с роми, като територията се превърне в град. Единствен ромски град в страната. Осигуряване на възможност да се самоуправляват на местно ниво, като излъчат след избори кмет. Изграждане на болница, училище и полицейско управление, които да се ръководят от най-образованите от тях. Осигурява им се парче земя безвъзмездно и започват да я обработват и да се грижат за семействата си. Спират им се социалните помощи, които източват хазната и ни забиват на дъното. Всеки представител на малцинствата започва да оре и да копае, ако иска да яде. Ако не иска, социални помощи няма. Строг полицейски контрол и огромни наказания за минимални опити за кражби и беззаконие. Така ще получат вездесъщото си право на интеграция, но и ще носят не нехайството на гърба си, а задължения, които ще ги правят отговорни граждани на БЪЛГАРИЯ!

С други думи: 

1.Земя значи собственост, която сега нямат.

2.Възможност да управляват, нещо което никога не са правили.

3.Модерен град, съвременни условия на живот и възможности за реализация.

4. Работа и възможност за препитание.

5. Свободно движение на хора, стоки и услуги.

6. Права и задължения, равни с останалите!

Цвети Кирилова, Фейсбук

2 коментара: