сряда, 22 юли 2015 г.

Младо момиче прави фелацио на повече от 20 мъже за бутилка алкохол (+18)

Британците са потресени! След като в мрежата се появи видео, на което тяхна съгражданка изпълнява сексуални желания. Момичето, което е на около 18 години прави ферлацио на повече от 20 различни мъже, а в замяна получила една бутилка алкохол. Сцената се разиграва на остров Майорка, където младата британка е била на почивка.

Във видеото, които е две минути и половина, се вижда русо момиче, което прави орален секс на не по-малко от 23 души наредени един до друг на дансинга. Тези видеа зачестяват в социалните мрежи. Това е така, защото в Испания има голям брой чужди туристи, голяма част, от които са британци.

"Тук съм от 15 години, но никога не съм виждал подобно нещо", каза един от организаторите на партита в града. Дори местният кмет бил шокиран от инцидента и обяви полицейско разследване.

Междувременно британските медии са идентифицирали момичето във видеото. Семейството на момичето са категорични: "Ще застанем зад нея, независимо от нейните действия"

Скот Роджърс, който е снимал събитието, заяви, че е изумен от отговорите, които са получили. Според него, това е нещо необичайно. "Момичето е било в бар, където се дават безплатни напитки, така или иначе. Беше малко неудобно, но е смешно."

Няма коментари:

Публикуване на коментар