четвъртък, 11 декември 2014 г.

Ако искате да направите подарък!!!

Ако искате да направите подарък на непознат човек. Ако искате да го зарадвате от сърце. Ако искате да му изпратим вест от Вас с пожелание за весела Коледа.

Ако искате да инициирате затрогващ жест, който да стопли човешката душа и да донесе усмивка. Ако искате да бъдете онези, които строят безкрайната верига на доброто. Ако искате да сте Човеци, просто бъдете! Всеки от Вас може да закупи подарък, за да зарадва пострадалите български семейства в Мизия. На 17.12.2014 година от 17.00 часа съмишленици, приятели и членове на "Сдружение Азбукари" организираме благотворителен концерт "Да възродим духа на българите в Мизия".

Още през деня всички ние, активни и отговорни българи, ще посетим семейства в пострадалия от наводненията град и ще им поднесем вълшебните подаръци. Нашият призив е бъдете Дядо Коледа! Изпратете ни Вашия дар и ние ще го поднесем на хората в нужда. Всички коледни подаръци събираме в шейна, тоест камион, предвождан от елен Изберете нова вещ, напишете името си и оставете послание. Джуджетата ще се погрижат за всичко останало

Подаръци приемаме в департамент Добротворство в къщата на www.azbukari.bg

На телефона отговаря Снежанка

Няма коментари:

Публикуване на коментар