понеделник, 8 декември 2014 г.

Нито един човешки проблем не се решава на правителствено ниво

В този преходен период от една Епоха към друга и от една енергия към друга,болшинството от хората се чувстват удобно в старата енергия и не желаят да чуят за промяна.

Друга част от тях си мислят, че не е възможна промяна на старата парадигма, която съществува от векове. Все още са малко хората, които виждат нещата с друг, нов поглед и започнаха да търсят начини за излизане от несъвършения модел на старата парадигма. Изминали са хиляди години на човешко съществуване и досега все още нищо! Нито един човешки проблем не се решава на правителствено ниво.

 Тогава? Какво да правим? Единственото нещо,което можем и трябва да направим е всеки един от нас поотделно, да промени себе си. Разберете най-сетне, че промяната трябва да тръгне от всеки човек поотделно,като основния атрибут, трябва да бъде ОСЪЗНАВАНЕТО. В Новата енергия, всеки човек е Могъщо Божествено Създание и Творец,който може да се прояви и осъществи като такъв. 

Хората могат сами да създават реалност, чрез настройка на своето Съзнание. Знайте и това, че няма по-велика сила от Колективното Съзнание. Ако мислите на всички хора бъдат насочени към благополучие, процъфтяване, братство и всичко най-добро, тогава Колективното Съзнание ще породи именно такава реалност.. Дори и една малка промяна в мисленето ни,може да разреши големи проблеми!

Йорданка Атанасова, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар