неделя, 30 август 2015 г.

Синът на Славка Бозукова първа писта по баровете


Наследникът на Славка Бозукова, главна редакторка на в. „Стандарт“ и съсобственичка в тежко жълтите сайтове „Блиц“ и „Пик“ – Йоан, вилнее из нощна София. 


24-годишният безработен богаташ отново показа, че с мама отзад е много лесно да се правиш на тарикат. Как се прави това нагледно синчето на Бозукова демонстрирал в дискотеката Plazza („Плаза“) в „Студентски град“, където миналата вечер разпивал мощно в компанията на бившия любовник на Преслава – Георги Станоев – Бирмата. Третият богаташ в антуража му бил Олег - син на шефа на „Лукойл“ за Западна България, съобщава Nbox.bg

Придружен от 15 горили охрана, точно като ъндърграунд бос, младежът с нулев работен стаж навъртял сметка солидна сметка за марков алкохол, но, типично за мутреещите се баровци, отказал да плати. Причина за решението на синчето на Славка Бозукова била личната му констатация, че в бара на фолкпевеца Консантин го поили с…фалшив алкохол.

„През цялото време мяташе гюбеци, щракаше с пръсти, подскачаше на чалгата“, споделиха очевидци за VIP купонджията, вдигнал на крака целия клуб. „На всичкото отгоре гледаше лошо, правеше се ретро мутра, а на края отказа да си плати за забавата“, възмущават се редови клиенти на „Плаза“.

На излизане обаче авантаджията бил спрян от охраната и управителката, издадоха свидетели на грубата селска проява. На всичкото отгоре, преди това Йоан е забелязан прекалено често да посещава WC-то, издадоха многозначително наблюдатели на резила...

Йоан Бозуков отдавна е в полезрението на нощна София. През април тази година баровецът лъсна по медиите с чутовен скандал в друг актуален бар – Bedroom („Бедрум“), където смелчагата спретнал меле с други клиенти в спор за сепаре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар