четвъртък, 5 март 2015 г.

Любимката на Цветан Цветанов ще става вътрешен министър

Румяна Бъчварова ще бъде предложена от премиера Бойко Борисов за нов вътрешен министър. Интересно е, че дамата ударно нашумя през последните няколко месеца.

Именно тогава се появи и клюката, че Бъчварова е станала особено близка с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, който в момента е осъден на две съдебни инстанции. В професионалната биография на дамата нищо не подсказва, че би се справила с ролята на вътрешен министър, но пък за сметка на това може да се е сдобила със солидни протекции.

Ето и биографията:

Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка, има дъщеря и син.

Румяна Бъчварова e управител на социологическата агенция Market & Media Links („Маркет линкс"). Тя е завършила Софийския университет "Св. Св. Климент Охридски" със специалност Социология. Притежава дългогодишен опит в маркетинговите и медийните проучвания, комуникациите, връзките с обществеността и рекламния пазар.

Автор и участник е в проекти и проучвания в областта на потребителския и рекламния пазар, медиите и общественото мнение. В края на юли 2009 година беше посочена за началник на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар