сряда, 4 март 2015 г.

Бойко, те те държат за шлифера, а ти ги държиш за ....

Бойко Методиев Борисов за пореден път реши да се направи на най-великия сред най-великите, като демонстративно прие оставката на вътрешния министър Веселин Вучков. Оставката, която дойде в следствие на факта, че премиерът не желае да смени главния секретар и председателя на ДАНС.

 Нещата са доста скандални, защото липсата на политическа воля да се отстранят две силови фигури, които са емблема на предишната власт и нямат нищо общо с професионализма, е нещо доста стряскащо. Най-малкото поражда предположения, че Бойко Борисов може да бъде държан с определени неща.

Веднага, за да разсее подобни мисли Бойко заяви: Държат ме за шлифера. Те могат да те държат за шлифера, но ти за какво ги държиш, че не смееш да махнеш шефа на ДАНС. Писанчев и Лазаров минават за хора на ДПС, а някакси "случайно" партията на Доган в последно време при всяко едно решително гласуване подкрепя ГЕРБ. Така стана при гласуването на заема от 16 млрд. лв., когато от ДПС се врътнаха в последния момент и подкрепиха партията на Борисов.

Каквото и да прави вожда, то е ясно, че вече има сериозни съмнения, че определени хора го държат, а той самият също е принуден да държи...

Няма коментари:

Публикуване на коментар