събота, 14 февруари 2015 г.

Бойко е пред изключване, бягай бързо

Как преминаха 100 дни на управлението на ГЕРБ? Какво свърши лицето Бойко Методиев Борисов или по-точно казано - какви ги надроби?

Пенсии и заплати си останаха непроменени, а скоро увеличение няма и да има. По този критерий спокойно може да врътне една двойка на Бойко. За сметка на това пък Бойчето си врътна една шестица като ни задължи да му плащаме нов заем от 8 млрд. евро. Ние пък ще му врътнем нова двойка по отношение на социалната политика или по-скоро по отсъствието на такава.

Най-слабата оценка му се полага и по отношение на битовата престъпност, организираната и мафията. Явно Бойче не може или пък не желае да има законност в тази държава. Външната ни политика е под всякаква критика, защото имаме външен министър, който май не знае с кои държави граничим, а Борисов се лута в стремежа си да се прави на приятел ту на САЩ, ту на Русия. Няма да коментирам останалите министри, че на по-голямата част от тях все още не съм им запомнил имената, пък може и да не ми се наложи да ги запомням. От казаното до тук излиза, че и второто правителство на Борисов е пред рухване и то по-тежко от първото.
Общата оценка клони към изключване на Бойко от народната софра и е редно и той да го разбере тази лоша за него перспектива. По-добре човек сам да се оттегли, отколкото пак позорно да го изхвърлят от властта. Тежко ще му е, но така е най-добре за всички, включително и за самия него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар