сряда, 9 април 2014 г.

Цвети Кирилова: На народа му писна да отглежда партии

Скъпи българи, очаквам съвсем скоро да ни предложат кандидат за премиер ром и кандидат за президент български мюсюлманин. В държавата и без това остават само малцинства, така, че пред настоящите политици се очертава перспективата да бъдат ръководители на държава на малцинствата и на неграмотните.

Икономическият двигател ще е избягал и съвременните политически лидери ще са главатари на малообразованите, които нямат трудови навици. По този начин политическата класа и икономиката ще изпаднат в непоправим колапс и не зная кой ще произвежда парите, които сега попадат в джобовете на крадците. Просто работещият български народ няма да го има, за да удовлетворява капризите на този и онзи, под претекст "дискриминация".

Малкото останали, отдадени на борба българи, ще са поели навън и няма да има кой да нахрани онази част от неработещите роми, които лежат на гърба ни. Каква е тази несправедливост и докога ще се правите на разсеяни, уважаеми политици, че не виждате всички тези съсипващи Българина, неговия дух и жизненост процеси. Защо се правите на ни лук яли, ни мирисали.

Не ми е приятно да чувам, че България била гетото на Европа. Кое гето е България, бе? България е несломима и нищо не може да я унищожи, каквито са опитите през последните десетилетия в икономическо, финансово и социално отношение. Как виждате държава съществувала над 1300 години да се разпадне. Като толерирате с права хора, които нито са ги заслужили, нито са допринесли с труд или постижения някаква добавена стойност към Родината си? Та учени от цял свят потвърждават и прибавят нови, и нови тези в изследователските си трудове, че България е дървото на европейската цивилизация.

Докога ще търпим това унижение някой да ни титулува в това, което не сме и никога не сме били. Цял свят ни се покланя и ние търпим разни тирани да ни регулират живота като го обричат на застой и катастрофа. Ако не помните историята си и сте готови за пари да я измените цялата, ако не помните корените си и дедите си и сте съгласни да продавате душите и майките си, светът знае много повече от Вас самите, уважаеми политици.

И то е -„Българската държава е люлка на европейската култура и цивилизация - е заявил Шарл дьо Гол, президент на Франция. Неговият наследник Франсоа Митеран казва, че „Българският народ е един от създателите на цивилизацията на нашата планета". Италианският президент Карло Чампи в словото си при откриването на зимната олимпиада в Торино през 2006 г. казва: "Българите са едни от първите творци на нашата цивилизация".

Известният руски историк акад. Дмитрий Лихачов даде своето уникално определение: "България е държава на духа" Ясно ли Ви е? Не желая да гледам как се трепе българският народ, потънал в мизерия и обреченост, за да просъществуват капризите и недоволствата на това и онова малцинство. В България има Конституция и закони и те трябва да се спазват.

И невъзможността да правите политики и да се справяте с трудностите, които произтичат изначално от изродени практики, произведени от невежество и навеждането - ниско, ниско, още по - ниско пред един или друг узурпатор, води до несправяне с натрупаните лавини от проблеми.

Искате да превърнете България в село, на което Вие, уважаеми политици, искате да бъдете царе. Царе на хора, с които се съмнявам, че може да се гордеете навън в цивилизования свят, защото не произвеждат нищо. Те не създават. Те не творят. Те само консумират на принципа на хищник и гостоприемник или болен здрав носи.

Да Ви го кажа простичко. На народа му писна да Ви отглежда, да Ви храни, да Ви плаща рандевутата и удоволствията, които произтичат от властта. На народа му писна да отглежда партии, които се създават само за да лапнат държавната субсидия, която се плаща от всеки един български гражданин.

На народа му писна да получава празни обещания. Дебело искам да подчертая, не симпатизирам на нито една политическа сила, защото няма такава, която да удовлетвори справедливото искане на хората, на българите. Има калпави политици, но няма истински държавник, който да тропне по масата и веднъж - завинаги с всичката деградиралост, аморалност и умствена изостаналост в политиката да се приключи. Казвате да дадем шанс на всяко ново правителство. Е давахме им. И какво? Още чакам да видя онези 250 000 работни места, които обещавахте при последната ротация.

Какви глупости са това, бе хора! Що за мнима политика и палиативни мерки? Цяла Европа Ви се смее и в поредица от доклади Ви обясняват колко сте некадърни и Вие вместо да си вземете бележка и да се хванете за ръцете, всички вкупом, и да си ходите и да оставите държавата да се възроди от пепелта, като Феникс, Вие чакате новия евродоклад, който отново и отново назидателно ще Ви обясни колко сте неспособни и колко съществени пропуски имате.

Нямам нужда от лаици в политиката и от хора, които я катастрофират на всеки мандат. И, ако се питате дали Европа си прави труда да променя оценките си за свършеното от Вас, ще Ви кажа, че май имат един шаблонен доклад с безбройните недостатъци и само сменят годината на осветяването му.

Вземете се в ръце и вместо да парцелирате министерства по етноси и разни тарикати да колят, и да бесят, да притискат българина с нови назначения от малцинства, се замислете, че оставате царе на група опростачени хора, защото нито един грамотен, образован, интелигентен, умен и зрял български гражданин не би поддържал статуквото, защото му е ял толкова години попарата.

С обещанията за промяна живяха майките и бащите на родителите ми, с лъжите за промяна живеят родителите ми, с измамата на политическата система живях и аз. Вече съм извън този филм. Бъдещето на България не е в партиите. Тази система не работи за най - древната цивилизация. Не става.

Друг е нашият дух и морални устои, с друго ДНК сме и тези правила спускани от Запад, Изток, Север и Юг, натиквайки ни в рамката на менгемето, не се припознават от духа на Свободата. Българинът е толерантен и Бог го обича, защото ако не го обичаше, нито един друг народ не би могъл да просъществува при този геноцид от страна на българомразците в политиката. Ако искате да остане нещо от политическата Ви кариера, застанете на страната на справедливостта и погледнете истината в очите!

Цвети Кирилова, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар