вторник, 26 март 2013 г.

Българи юнаци, съдията Елтън Джон

България изигра поредния си голям мач при големия Любо Пенев. Нашите поведоха със зловещ гол на Станислав Манолев, играеха по-умно и по-ефективно от датчаните и тъкмо се готвеха да направят малките русалки на пяна, когато турският съдия Фират Айдънуш се показа като пълен Елтън Джон, даде срамна дузпа за Дания. Корнелиус пое с ръка, Илия Миланов игра за топката и му я изби, но турчинът свири дузпа!
Скандално решение и поредният гаф на турски съдия в европейски мач тази година!

Ако не беше тази дузпа, до утре да бяха играли, нямаше да ни вкарат. Любо ги подреди правилно и с много тичане нашите заслужено си извоюваха 1:0. Но съдията не ни даде да бием.

Откраднаха ни заслужена победа и почти сигурно класиране на бараж за световното първенство. Бараж, който момчетата на Любо заслужават. Който всички ние, изстрадалите българи, заслужаваме. Защото ТОЗИ ОТБОР отново ни радва. Радва ни в едни от най-тежките дни за България. Когато хора се палят от отчаяние по улиците, когато брат се е увълчил срещу брата, когато дори нямаме нормално правителство.

Но нищо! Радвайте се, българи, радвайте се на лъвовете. Защото те, треньорът им и всички ние заслужаваме да играем на световното.

Българи юнаци! Котенцата изреваха като лъвове! Най-после имаме отбор и той си е наш!

Цветан Ламбрев


Няма коментари:

Публикуване на коментар