вторник, 10 март 2015 г.

Лиляна Павлова да подава оставка, под снега я чакат трупове

Лиляна Павлова в момента си прави черен PR, но най-лошото е, че това е в буквалния смисъл на думата. Черен PR, защото е върху трупа на хората, загинали заради поредното престъпно бездействие на държавата.

Внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов не успя с нищо да покаже, че заслужава министерското си кресло.
Уволниха директора на Областното пътно управление в Кърджали Орхан Ибрахим заради несправяне с кризисната обстановка в региона. 

При посещението си в Кърджали в събота регионалният министър Лиляна Павлова заплаши, че ще има тежки санкции за пътни шефове, и остро критикува Ибрахим заради липсата на контрол и организация на снегопочистващите фирми.

Така внучката на партизанина си изми ръцете и хвърли нужния прах в очите на медиите. Нейните действия обаче не променят факта, че хората нямат дни на ред ток, хляб и лекарства, нещо недопустимо в 21 век. Един господ знае, колко жертви има под снега и какви наводнения ни очакват тепърва.

Саниращото Лили не е адекватна на бедстващата ситуация и съвсем заслужено трябва да си тръгне. Да си тръгне от Министерски съвет, за да даде началото на нещо добро. Крайно време е в Министерски съвет да се появят хора - професионалисти, а не кариеристи.

Николай Георгиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар