понеделник, 7 юли 2014 г.

Мадам В. се пъчи: Знам истината за Пеевски!

Явно е, че парламентът няма да може да работи, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия журналистката Валерия Велева, станала известна като Мадам В., след като Ахмед Доган я обвини в рекет и написа отворено писмо до медиите.

Тя бе категорична, че реакцията на работодатели и синдикати е закъсняла и напомни, че съвсем скоро ще започне да работи служебното правителство. По думите й, гневът на бизнеса е основателен, но той също има вина за случващото се, тъй като той е спомагал за развитието на сегашната ситуация.

Велева напомни, че години наред бизнесът е бил в симбиоза с политиците. „Виновни са тези, които дават пари и тези, които взимат“, констатира тя. Социоложката Мира Радева заяви, че е напълно съгласна с казаното от Валерия Велева. Тя заяви, че е крайно време да стане ясно кой е виновен за ситуацията, в която е изпаднала КТБ.

На въпрос кой е предложил преди година на Делян Пеевски да поеме ДАНС, Велева отговори, че знае истината. „Постът е предложен от Сергей Станишев“, каза тя. Тя обаче и до ден днешен не знае защо Станишев не си е признал. По думите й, Пеевски отначало не е искал изобщо да става председател на ДАНС. Велева отрече първоначално Пеевски да е гласен за вътрешен министър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар