понеделник, 4 февруари 2013 г.

Какво да изберем?!

Карнавалът на Мадейра
В Португалия през февруари се провежда един от най-големите европейски паради-партита, уличните паради и карнавалите са ежедневни, а всяка вечер хиляди португалци купонясват с музикални състави от цял свят, a в кулминацията на карнавала е конкурсът по самба танци, за който пристигат танцьори от цял свят,а програмата за всички събития е безплатна.


Балът на Виенската Опера
Всяка година на 11 февруари се провежда един от най-престижните балове в сърцето на културна Европа. Балът на Виенската опера е достижим само с покани. За мнозина този бал може да бъде сравнен само с кралско мероприятие, а тук етикетът е строго следван.

Карнавалът на Рио Де Жaнейро

Най-големият и екзотичен карнавал в света се провежда всяка година на улиците на бразилският Рио де Жанейро от 13 до 16 февруари. Тук костюмите, танците, музиката и дори осветлението са несравними със всеки друг фестивал на планетата.

Фестивалът на тангото в Буенос Айрес
Най-големият фестивал на чувственото аржентинско танго се провежда фт 27 февруари до 7 март и най-добрите в тангото от цял свят пристигат тук за да се състезават. В рамките на програмата се провеждат безплатни уроци по танци, балове и партита.

Юлиана Снегарова, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар