събота, 20 октомври 2012 г.

Синьото БФС или каквото повикало, такова са обадило

Днес всички левскари пиха по една студена вода
Момичето стоеше до будката на стадион "Васил Левски", на което се продаваше само вода. По 1 лв. чашата. Направи ми впечатление надписа върху фланелката й: България ражда армейци.

Вярно е. България ражда армейци. Армейци като Любо Пенев, който възроди националния отбор. Като Тошко Янчев, който може би носеше вината за последната загуба от Левски, но днес игра като лъв и има огромна заслуга за победата.
Като Майкъла, който веднага отряза агентите дерибеи и показа накъде ще върви ЦСКА. Като Стойчо Младенов, който въпреки всичките му дертове, отново доказа, че е добър треньор.

Заради такива армейци, колкото и често в БФС да си пеят "Само Левски", ЦСКА ще го бъде. Дори и без Платини и срещу престъпно помилвания Гаджев, съотборниците и шефовете му от Левски. Ще го бъде там, където публиката му заслужава да го вижда. На върха. Майкъла обеща да го направи и вече го прави. Първо събра армейците Паро, Тончо и Стойчо в един отбор. После победи Левски. И сега ще продължи да гради отбора и стадиона. Защото Майкъла е сериозен човек, мъжкар, който си държи на думата.

А за синото БФС си остава народната мъдрост: "Каквото повикало, такова се обадило". Когато се гавриш с ЦСКА, ЦСКА ще се гаври с теб. Сините имаха два опасни удара към вратата - гредата на Марсиньо и уникалния пропуск на Жоао Силва от голлинията. Останалото в мача беше червено.

Наред е Лудогорец.

Цветан Ламбрев

Няма коментари:

Публикуване на коментар