вторник, 24 март 2015 г.

ПАДЕНИЕ: Мадам В. точи "Опорни точки" в БОСТАНА

„Резултатите от изборите в Сърница показват, че това, което се случва на жълтите павета, не е задължително да става по места и прегръдката между Цветан Цветанов и Радан Кънев не е задължително да става по места. Един един балон, който се надува на местно ниво и това е Реформаторският блок. Те трябва да разберат, че Радан Кънев и всички тези партии, които са в РБ, не са лидери и не са толкова разпознаваеми на местно ниво.


Цветанов не може да бъде лице на кампания, защото е провален като министър и клиент на съдебната система. Трябва да се изведат сериозни изводи – на първия тур реформаторите водеха кампания срещу ГЕРБ, как тези хора за една седмица да си променят мнението. Освен това да отидеш в последните два дни да занесеш на тези хора линейка, да се сетиш за тях в последния момент, така не можеш да ги впечатлиш.

ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВАНепрекъснатата сатанизация на ДПС започва да дава обратен ефект и хората започват да симпатизират на партията на Доган“, изрече Валерия Велева в студиото на bTV.
Валерия Велева, която бе наричана някога от Доган – Мадам В., направи „фундаменталния извод“ от резултатите при изборите в Сърница, че по места не било задължително реформаторите да бъдели разпознаваеми като лидери. Здрасти, че бързам.

И на кретените в тази държава е ясно, че благодарение на лицето Бойко Методиев Борисов т.нар. „реформатори“ не само ги легитимират изкуствено, но им преливаха гласове, за да осигурят управлението на Борисов – 2. И за да се хвърли пясък в очите на т.нар. народ, че ГЕРБ е опозиция на ДПС. На това място, задължително следва смях.
Мадам В. громи реформаторите и уауууу, колко е възмутена от Цветан Цветанов, който не можел да бъде лице на кампания, защото бил съден. Чао, че бързам.

Мадам В. обаче не смее да спомене името МУ. На Оня от Банкя – Бойко Методиев Борисов. Всички напъни на Мадам В. и любимата и ДПС се свеждат до „нивото“ на Цветанов. По-нагоре точенето на баницата не е стигнало. Борисов е табу, защото в Бостана все още си чукат яйцата. За баницата, някой да не си помисли нещо друго.

Мадам В. се изживя и като „топ“ анализатор, че сатанизацията на ДПС водела до обратен ефект и „хората започват да им симпатизират“. Кои хора, бе мадам В.? В Родопите ли? С електорат – профил на ДПС?
Мадам В. е чистосърдечно натурална. Толкова, че без свян буквално осветява „опорните точки“ на Бостана – бой по Цветанов, до дупка ПАЗЕНЕ ЗАДНИКА НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и елиминиране, бавно и сигурно, на „реформаторите“. Тая баница ще я въртят и на предстоящите местни избори.

Продуктите ще купува Пеевски. А Доган ще наглася градусите на фурната. От много навеждане на Мадам В. да не и изгори престилката, дето се е закачила за фурната. Да се перчиш едва сега на Цветанов и радановци и да пропускаш поръчково Бойко Методиев Борисов, като че ли не е председател на ГЕРБ, а портиерът на партията МУ, е все едно да преместиш КТБ от джоба на Банкя в този на Сараите. Което си е едно и също.

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар