събота, 7 февруари 2015 г.

Бриана: Дори и да имам порно, никой няма да го види

Потърсихме Бриана, защото сексбомбата на фолка обяви, че ще се кандидатира за кмет. Използвахме повода, да й зададем и други въпроси, които нямат общо с борбата за градоначалник на Левски. Вижте какво каза Бриана за БАЛКАНИ.нет 

 Интервю на Милан Николов

- Бриана, защо пак реши да се кандидатираш за кмет на град Левски?
Първо, аз изкаравам голяма част от времето си в родния град, запозната съм с проблемите му, познавам хората, а и те ме познават. Искам това място да стане още по-прекрасно за живеене. Хората сами ме поканиха, затова реших да кажа "да". А и мисля, че имам право на политически реванш.

- Да, но злите езици твърдят, че сега се завръщаш по-силна от всякога, със силен и известен мъж до себе си. Кой е той? 

Нека да оставим личните неща в живота за нас си. Какво се случва в завивките ми касае само мен и приятелят ми. Когато предните ми връзки бяха публични, не спечели никой, имаше само разочаровани. 

- Все пак, женен ли е мъжът до теб, кажи само това заради феновете ти?
Много хора казват, че бракът е само на хартия. Всички трябва да се стремим към щастието, ако някой е женен и си ляга с мен, то значи че не е щастлив в семейството. Предпочитам да ме питате дали мъжът до мен ме обича, а не дали е женен. Да, обича ме, щастлива съм с това. 

- Защо загуби предните избори? 

В медиите беше отразено това, че се кандидатирам, следяха кметската ми кампания. Мисля, че много хора си помислиха, че една фолкпевица няма как да бъде кмет. После обаче разбраха, че са подведени, спираха ме, извиняваха се. 

BrianaSiva
-Кметските избори може би са първатата ти стъпка. Няма ли да атакуваш парламента? Следиш ли това, което се случва в политиката?
Всеки българин е длъжен да го следи. Прави ми впечатление, че едни и същи хора си идват и отиват, а държавата седи на едно място. Тези наводнения, които стават в държавата, не мислите ли, че някой трябва да понесе вината за тях? Не, малка съм още да влезна като депутат в парламента, сега искам да помогна на съгражданите си, нищо повече. 

- Сега напоследък са много актуални порноклиповете и сексскандалите с твои колежки. Къташ ли и ти някакъв порно клип, все пак си скандална звезда?
Дори и да имам порно, никой няма да го види. Ще го гледаме само с любимия човек. Все пак аз съм певица, а не порнозвезда. Може дори да не ме бива в леглото, никой не трябва да го вълнува това - трябва да слушат песните ми. Те са моето послание, те са това, което е най-интимното за Бриана.

Няма коментари:

Публикуване на коментар